Heldere afspraken en geen verassingen achteraf! Wij staan voor een kwalitatief hoogstaande dienstverlening tegen een scherpe en vaste prijs.

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn een administratiekantoor met 12 zeer gemotiveerde medewerkers met een jarenlange ervaring op het gebied van boekhouding, loonadministratie, jaarrekeningen en alle soorten belastingaangiften. Uw administratie en belastingaanslagen rekenen wij graag tot onze zorg. Op basis van heldere afspraken en zonder verassingen achteraf! Onze missie en uitdaging is om u een kwalitatief hoogstaande dienstverlening aan te bieden tegen een scherpe en vaste prijs.

Onze doelgroep is het midden- en kleinbedrijf. Of u werkt als eenmanszaak, vof of BV maakt ons niet uit. Met alle juridische vormen hebben wij een ruime ervaring. Ook startende ondernemers en ZZP-ers zijn bij ons aan het goede adres. Voor starters kennen wij als extra nog een aantrekkelijke kortingsregeling.

Wij nodigen u dan ook graag uit om op onze site geheel vrijblijvend een prijsberekening te maken. Graag verwelkomen wij ook u als onze klant!