BETAAL IK TEVEEL BELASTING?

Heel vervelend! Het onrustige gevoel dat u misschien wel teveel belasting betaalt. Is de aangifte goed ingevuld? Is van alle faciliteiten gebruik gemaakt? Kloppen alle berekeningen in mijn aangifte? En waarom moet ik eigenlijk bijbetalen? Of waarom krijg ik dit jaar zo weinig terug? Kan iemand mij dat uitleggen?

Zit u met dit soort vragen? Stuur een berichtje via de site en wij nemen contact met u op. Geheel vrijblijvend maken wij tijd vrij om de jaarrekening en aangifte vakkundig met u door te nemen en dit soort vragen te beantwoorden. Op een heldere en begrijpelijke manier en zonder te vervallen in vaktaal. Dat geeft duidelijkheid, inzicht en rust.

De kosten? Nul komma nul. Pas als er aanleiding is om een gecorrigeerde aangifte in te dienen zullen wij hiervoor vooraf een passende offerte maken.